maandag 13 oktober 2003

Lief Blog,

Jasper is weer naar huis en het is hier weer gewoon maandagavond. Ben wel een beetje sip. Van puur ellende in de bieb gaan zitten, maar die ging dicht om 21.00 uur en wat moet je dan? Net ff een praatje gemaakt met mijn overbuurman, maar sinds die een of andere zweverige danstherapie heeft gedaan en dus helemaal in harmonie is met zichzelf, is het een stuk minder leuk praatgezelschap. Fijn is dat, mensen die zo goed 'voelen' dat er iets niet helemaal lekker met je is en je dan van die semi-wijsheden gaan vertellen die ze net afgelopen weekend zelf voor het eerst hebben gehoord...
Nou ja, we zullen de benigna interpretatio-regel maar toepassen (dat was althans het advies van een van de meer volwassen Polen hier naar aanleiding van de 'rellen' die waren ontstaan na het 'brandblusser-incident'. Hij is inderdaad jurist).

Zondag -in de regen- naar het Palac Culturi i Nauki geweest, het cadeautje van Stalin waar men in Warschau niet direct blij mee was/is. "The vertical barracks" is niet echt een flatteuze bijnaam... en wat een enorm bombastisch blok communistische architectuur! Het werd bijna weer mooi, zo lelijk was het.
Naar 'Down with Love' geweest, een fijne blije verstand-op-nul-film, en naar een hippe tent die Sparka heet (en deel uitmaakt van het hippe trio Sparka-Spulka-Spilka). Vanochtend anderhalf uur van mijn kostbare tijd verspild met de academic writing course, waarin men ging uitleggen hoe je een inleiding voor een paper moet schrijven... en vanmiddag naar de eerste aflevering van een serie colleges waarin we negotiating skills gaan leren van een Hele Dure Consultant. Wel leuk voor de verandering!

Merk dat deze post een beetje een negatief bijsmaakje aan het krijgen is.
Tijd voor iets vrolijks!
Ik wil graag bij dezen even een zeer eervolle vermelding vermelden voor Ania, Ellen en Laurens die het in hun hoofd haalden in New York om 3.00 's nachts naar mij te bellen!!!! Dat was echt waanzinnig gaaf en heeeeeel erg lief!!!
(Zo, zijn jullie nu tevreden..?)
Echt heel erg gaaf dat er mensen zo af en toe aan je denken, vooral als je je weer veel te druk aan het maken bent over of mensen hier je wel aardig vinden (zoals ik, dus)!

Sluiten we toch weer af met een blij gevoel.

- Else

Geen opmerkingen: